top of page

Mon, Mar 20

|

Sarpsborg

Misjonsmøte - Sarpsborg

Arvid Aasen, Ronald Gabrielsen og Emil Aasen reiser sør-Norge rundt for å inspirere til misjon i Europa. Ronald er med sin familie misjonærer i Polen, og Arvid med sin familie og sønn Emil er misjonærer i Frankrike.

Registration is closed
See other events
Misjonsmøte - Sarpsborg

Time & Location

Mar 20, 7:00 PM

Sarpsborg, Klevaveien 2, 1719 Greåker, Norge

Guests

About the event

Vi holde møter/ informasjons kvelder, 15 steder i Norge, for å treffe våre støttepartener og våre misjonsblad leserne. Vi håper også å treffe flere potensielle støttepartener.

Vi har også et stort håp om å treffe mennesker med kall til misjon i Europa og vi håper at vi kan inspirere flere til å ta steg i tro, til å reise ut i misjon. Personlige tros-steg for å komme seg i gang med det kallet Gud har lagt på ens hjerte. Vi vet at mennesker bærer på kall til misjon og vi vet at det er veldig vanskelig å komme seg i gang på egenhand.

Både i Paris og i Polen trenger vi flere misjonærer. Vi bærere på drømmer og visjoner som vi ser utvikler seg, men som fortsatt har store potensialer til videre utvikling. Til dette har vi et strekt ønske om å kunne utvide teamene våre med mennesker som bærer et kall til å bygge Guds rike, i det oppdraget Gud leder oss i.

Oss mennesker er skapt forskjellig og vi nås på ulike måter. Vi anerkjenner at vi kun er et av Guds mange redskaper for å når Europa. Men vi tror at vi skal får være med å bety en evig forskjell for veldig mange mennesker, derfor er vi frimodige i å prøve å nå flere medarbeidere.

Samlingene vil i sin helhet dreie seg om misjon, informasjon og dialog om misjon, så dette er ikke et ordinært møte.

Spre informasjon til alle du tror vil ha glede av dette.

Håper vi sees!

Share this event

bottom of page